Умивальник тонкокерамічний KCV-200GWH

Kraus
5915,00
грн
Умивальник KCV-200 належить до тонкокерамічних умивальників для ванної кімнати з колекції Viva™.

Захоплюючий дизайн умивальників з надтонкими краями і фактурними стінками з зовнішньої сторони чаши- відкриває нові можливості для оформлення ванної кімнати у будь-якому стилі.

Створені за допомогою вдосконалених технологій формування, вони мають властивості, що забезпечують високий рівень гігієни. Їх глянсова керамічна поверхня непроникна для зростання бактерій і стійка до утворення подряпин і плям.

Елегантний умивальник з тонкої кераміки Kraus виглядає, скоріше, як частина декору, ніж звичний побутовий об'єкт.

ЯКІСТЬ І СТИЛЬ:
Покращені керамічні умивальники з тонкими силуетами і текстурованими зовнішніми поверхнями з високоякісної кераміки, стійкої до подряпин і утворення плям.
Переваги і характеристики: Чаша для ванної кімнати виготовлена з екологічно чистого дрібнопористого матеріалу. Завдяки високоякісному міцному покриттю, раковина стійка до утворення плям і втрати кольору, підтримувати її в чистоті не потрубує багато зусиль . В комплекті - латунний донний клапан для відкриття і закриття стоку.Варіанти клапана можливі в кольорах:Глянцевий Білий (GWН), Глянцевий Чорний (GB), Глянцевий Сірий (GG), Глянцевий Бежевий (GB)

Переваги:

- Стійкість до зовнішніх впливів
- Стійкість до температурних перепадів
- Екологічність

Назва колекції: Viva™

Колір: Білий

Матеріал: Тонка кераміка

Діаметр мийки, мм: 419

Висота, мм: 140

Діаметр монтажного отвору, мм: 45

lwh: 419x419x140 mm

Дивіться також