Умивальник тонкокерамічний KCV-204GWH

Kraus
KCV-204GWH
3936,00
грн
7155,00
грн
Представляємо серію тонкокерамічних умивальників для ванної кімнати Viva™.

Захоплюючий дизайн умивальників з надтонкими краями і фактурними стінками з зовнішньої сторони чаши- відкриває нові можливості для оформлення ванної кімнати у будь-якому стилі.

Створені за допомогою вдосконалених технологій формування, вони мають властивості, що забезпечують високий рівень гігієни. Їх глянсова керамічна поверхня непроникна для зростання бактерій і стійка до утворення подряпин і плям.

Елегантний умивальник з тонкої кераміки Kraus виглядає, скоріше, як частина декору, ніж звичний побутовий предмет.

ЯКІСТЬ І СТИЛЬ:

Покращені керамічні мийки з тонкими силуетами і текстурованими зовнішніми поверхнями з високоякісної кераміки, стійкої до подряпин і утворення плям.
Переваги і характеристики: Раковина для ванної кімнати виготовлена з екологічно чистого дрібнопористого матеріалу. Завдяки високоякісному міцному покриттю, раковина стійка до утворення плям і втрати кольору, підтримувати її в чистоті не потрубує багато зусиль . В комплекті - латунний донний клапан для відкриття і закриття стоку. Варіанти клапана можливі в кольорах: Глянцевий Білий (GWН), Глянцевий Чорний (GB), Глянцевий Сірий (GG), Глянцевий Бежевий (GB)Переваги:

- Стійкість до зовнішніх впливів
- Стійкість до температурних перепадів
- Екологічність

Назва колекції: Viva™

Тип монтажу: Настільний

Діаметр монтажного отвору, мм: 45

Колір: Білий

Матеріал: Тонка кераміка

Дивіться також