Багатофункціональна силіконова сушка KRM-11

Kraus
3375,00
грн
БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНА СИЛІКОНОВА СУШКА KRM-11Жодну сучасну кухню не можна уявити без універсальної силіконової сушки від Kraus. Багатофункціональний і необхідний кухонний аксесуар відрізняється стильним зовнішнім виглядом і універсальністю використання. Встановіть її поверх кухонної мийки, щоб промити і висушити свіжі продукти.

Помістіть її на стільницю для сушки посуду. Термостійка конструкція з нержавіючої сталі, що витримує температуру до 240°C, робить її відмінною для підтримки гарячої посуду і захищає вашу стільницю від плям. М'яке силіконове покриття, яке не містить BPA, є на 100% безпечним для харчових продуктів. Зручна конструкція для згортання дозволяє зберегти її в ідеальному порядку.

Переваги та можливості:

Скористайтеся перевагами силіконової сушки, яка стане помічником у кожній з кухонних процедур, починаючи з підготовки їжі, та ще вона заощадить Вам робочий простір.

Виготовлена з високоякісної нержавіючої сталі з товстим м'яким силіконовим покриттям без BPA, вона стане підтримкою для делікатного посуду і створить безпечну для підготовки їжі поверхню.

Міцна конструкція не буде деформуватися навіть при використанні важкого посуду; легко витримає 12-літрову каструлю, наповнену водою.

Чудове силіконове покриття запобігає корозії та іржі.

Термостійкість до 240℃ ідеально підходить для використання в якості нековзною підставки для гарячих сковорідок або випічки прямо з печі.

Покладіть її на будь-яку кухонну стільницю для захисту від пошкоджень від гарячих предметів.

Використовуйте її як коландер: покладіть поверх кухонної мийки, щоб обполоснути фрукти, овочі, інше.

Підходить для будь-якої мийки стандартного розміру.

Подовжує стільницю шляхом перетворення мийки в додатковий робочий простір.

Легко зберігати: швидко і акуратно складається в компактний циліндр, зберігається горизонтально або вертикально.

Легко мити в посудомийній машині або просто в мийці.

Матеріал: Нержавіюча сталь/Сілікон

Назва колекції: KORE

lwh: 428x305x9 mm

Дивіться також