Багатофункціональна силіконова сушка KRM-10

Kraus
3600,00
грн
Жодну сучасну кухню не можна уявити без універсальної силіконової сушки від Kraus. Багатофункціональний і необхідний кухонний аксесуар відрізняється стильним зовнішнім виглядом і універсальністю використання. Встановіть її поверх кухонного миття, щоб промити і висушити свіжі продукти.


Помістіть її на стільницю для сушки посуду. Термостійка конструкція з нержавіючої сталі, до 230 ℃ робить її відмінною сіткою для підтримки гарячої посуду і захищає вашу стільницю від патьоків і плям. М'яке силіконове покриття, яке не містить BPA, і на 100% безпечне для харчових продуктів. Зручна конструкція для згортання дозволяє зберегти всі в ідеальному порядку. Доступний в сучасному матовому сірому або принадному чорному.


Переваги та можливості:


Скористайтеся перевагами і зручністю силіконової сушки, вона стане помічників у кожному аспекті ваших кухонних процедур, починаючи з підготовки їжі до прибирання, і при заощадить простір.


Нержавіюча сталь з силіконовим покриттям: виготовлена з високоякісної нержавіючої сталі з товстим м'яким силіконовим покриттям без BPA, яка стане подушкою для делікатного посуду і створює безпечну для їжі поверхню для зливу після миття.


Міцний і міцний дизайн: міцна конструкція не буде згинатися або деформуватися навіть при використанні з важкої посудом; легко витримає 12-літрову каструлю наповнену водою.


Чудова силіконове покриття забезпечує нековзну поверхню і запобігає корозії і іржу


Термостійкість до 230 ℃: Ідеально підходить для використання в якості нековзною підставки для гарячих сковорідок або випічки прямо з печі.


Покладіть її на будь-яку кухонну стільницю для захисту від пошкоджень від гарячих предметів.


Використовуйте її як стійку для полоскання: покладіть цей килимок поверх кухонного миття, щоб обполоснути ваші фрукти та овочі.


Підходить для будь-якої мийки стандартного розміру.


Подовжувач стільниці: шляхом перетворення мийки в додатковий робочий простір.


Легко зберігати: швидко і акуратно складається в компактний циліндр, щоб зберегти простір, зберігається горизонтально або вертикально.


Легко чистити: Посудомийна машина або просто промити її в мийці

Матеріал: Нержавіюча сталь/Сілікон

Назва колекції: PREMIUM

lwh: 520x323x8 mm

Дивіться також