Змішувач кухонний KPF-2631

Kraus
15345,00
грн
Завдяки чистим мінімалістичним лініям та виключної ергономіці, серія KRAUS Oletto ™ втілює просту елегантність сучасного дизайну.

Переваги та особливості

Сучасний стиль кухні: Професійний зовнішній вигляд з зручністю  висувного розпилювача  та плавного ходу шланга довжиною 35 см.
Покриття з нержавіючої сталі All-Brite ™ без плям запобігає появі водяних плям і відбитків пальців, тому змішувач залишається бездоганно чистим, і його не потрібно протирати після кожного використання
Технологія Reach ™  з поворотним адаптером забезпечує розширений діапазон руху  гнучого шланга, дозволяючи його згинати, повертати і діставати до будь-якого місця навколо раковини.
Технологія GlideAssure: Шланг розпилювача легко ковзає в змішувач і з нього з мінімальним зносом виливу.
Багаторічна робота: Надміцна суцільнометалева конструкція, яка не містить свинцю, і високоякісний керамічний картрідж забезпечують надійне використання без крапель протягом усього життя.
Вилив з високою дугою повертається на 360 ° для широкого діапазону руху в раковині і навколо неї. Забезпечує достатню висоту для наповнення і миття найбільших каструль і великих ємностей.
Двофункціональна розпилювальна лійка: Вибирайте між аерованим струменем і потужним розпиленням, щоб впоратися з усіма завданнями - від ополіскування до чищення.
Форсунки розпилювача з гуми легко очищаються від будь-яких мінеральних відкладень, забезпечуючи тривалий потужний потік.
Дизайн з однією ручкою для легкого управління температурою і потоком води
Проста установка зверху QuickDock дозволяє провести монтаж за лічені хвилини
Готовність до установки: Змішувач поставляється з попередньо приєднаними шлангами і всіма кріпильними елементами.
Екологічний змішувач: водозберігаючими аератор знижує витрату води без збитку для тиску, забезпечуючи ефективну витрату 1,75 гал / хв.
На змішувач поширюється 5 річна гарантія Kraus
Висота змішувача: 553мм

Вид змішувача: Одноважільний

Вилив поворотний: 360 градусів

Винос носика, мм: 233.2

Висота змішувача, мм: 555

Висота носика, мм: 215.4

Витрата води в хвилину, л: 6.6

Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Діаметр монтажного отвору, мм: 35

Назва колекції: Oletto™

Шланги під'єднання: Входять до комплекту постачання

Дивіться також