Змішувач кухонний на дві води KFF-1610

Kraus
14085,00
грн
Змішувач з фільтром для води Bolden ™ поєднує в собі всі переваги змішувача в сучасному промисловому стилі з додатковою зручністю вбудованого фільтра для питної води.
Конструкція 2-в-1 усуває необхідність в окремій системі очищення води або громіздкому фільтрі, монтується на кран, покращуючи зовнішній вигляд і функціональність вашої кухні. Створений за технологією DuoPure ™, цей інноваційний
кухонний змішувач має дві незалежні лінії для звичайної і фільтрованої води, запобігаючи можливості перехресного забруднення і забезпечуючи 100% очищену воду кожен раз.
Універсальна конструкція 2-в-1 підключається до обраної вами системи фільтрації води, включаючи зворотний осмос, для легкого доступу до фільтрованої воді для пиття, приготування їжі та наповнення пляшок з водою.
Ручка з одним важелем управляє потоком як водопровідної, так і фільтрованої води; просто поверніть ручку до упору вперед, щоб активувати функцію фільтрації. Оптимізований для використання в житлових приміщеннях, Bolden створює привабливий індустріальний образ завдяки високому дугообразному виливу
з відкритою спіраллю і має перевагу компактної висоти, яка підходить там, де інші змішувачі комерційного типу не поміщаються. Висувна лійка з поворотним адаптером забезпечує чудову маневреність і розширений діапазон руху, дозволяючи вам дотягнутися до всього навколо кухонноі мийки.
Двофункціональна насадка перемикає режим аерованого струменя на потужний душ для змивання стійких залишків.
Надміцна конструкція і високоякісні компоненти забезпечують тривале використання без протікання.
Для зручності установки Bolden поставляється з попередньо приєднаними водопровідними лініями і всіма кріпильними елементами в комплекті.

Матеріал: Латунь

Вилив поворотний: Є

Висота змішувача, мм: 490.5

Лійка з висувним шлангом, мм: Є

Назва колекції: Bolden™

Витрата води в хвилину, л: 6.8

Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Вид змішувача: Одноважільний

Винос носика, мм: 220

Висота носика, мм: 160.3

Габарити (ВхГ), мм: 490.5 x 108.6

Довжина шланга, мм: 406

Кількість отворів для змішувача, од.: 1

Максимальна товщина стільниці, мм: 84

Шланги під'єднання: Входять до комплекту постачання

Дивіться також