Комплект кухонний KCA-1200 Ellis

KCA-1200 Ellis
43200,00
грн
Комплект кухонний KCA-1200 Ellis - найбільш продавана раковина перевіреної якості в поєднанні з високотехнологічним комерційним краном для створення сучасного кухонного дизайну.
Відмінною рисою подвійної кухонної мийки з колекції Ellis є низька перегородка, що розділяє чаші в пропорції 50/50, що дозволяє мити великі ємності над обома чашами, не допускаючи переливу.
Стильний пружинний змішувач Bolden KPF-1610 з висувною лійкою має оптимальну висоту 457 мм.
До складу комплекту входять: подвійна мийка Ellis ™, змішувач Bolden KPF-1610, нижня решітка з нержавіючої сталі (x2 шт.), Зливний фільтр (x2 шт.), Монтажне обладнання і шаблон.
Переваги.
Мийка:
Міцна і стійка до корозії, виготовлена ​​з високоякісної нержавіючої сталі марки T304 товщиною 1,5 мм.
Встановлюється під стільницю, створюючи плавний перехід для легкого прибирання води зі стільниці прямо в раковину.
Низька перегородка між чашами забезпечує більший обсяг і зберігає функціональність подвійної мийки. Це дозволяє мити великі предмети над обома раковинами.
Глибока подвійна мийка з чашами в пропорції 50:50 ідеально підходить для замочування і миття ємною посуду.
Максимальна шумоізоляція NoiseDefend представлена ​​товстими гумовими накладками на всіх робочих площинах. Накладки з нетоксичним покриттям забезпечують поглинання небажаного шуму і вібрації від миття посуду і утилізації відходів.
Зносостійка обробка не потьмяніє від щоденного використання і легко чиститься.
Дизайн: злегка нахилене дно раковини забезпечує повний злив води, а закруглені кути полегшують догляд і створюють приємний зовнішній вигляд.
Донна решітка з нержавіючої сталі захищає поверхню раковини від подряпин і дозволяє воді легко стікати по дну мийки. Використовується в якості підставки для посуду, можна мити в посудомийній машині.
Змішувач:
Оптимізований для домашнього використання, улюблений покупцями, кран Bolden KPF-1610 має оптимальну висоту 457 мм, що дозволяє монтувати його практично під будь-якою навісною шафою.
Висувна лійка на гнучкому шлангу всередині металевої пружини і два режими подачі води (аерований струм або потужний душ) забезпечують широкий діапазон використання, а здатність шланга згинатися і повертатися в будь-якому напрямку служить для охоплення всього простору навколо раковини. Після використання шланг плавно втягується назад, а лійка надійно кріпиться в магнітному тримачі.
М'які форсунки розпилювальної головки Easy-Clean легко очищаються одним рухом пальця, завдяки чому накип не накопичується, а це, в свою чергу, забезпечує потужний потік води і довгий термін експлуатації.
Конструкція Smart Single Handle являє собою єдиний важіль управління температурою і напором води, який працює з поворотом вперед на 90 °, що дозволяє встановлювати цей змішувач з економією простору.
Ефективний аератор знижує витрату води, не жертвуючи тиском. Витрата води 1,8 галонів в хвилину відповідає екологічним і санітарним нормам.

Дивіться також