Кухонна мийка KWF Kore™

Kraus
KWF210-33/PGM
64800,00
грн
З мийкою Kore Workstation, ідеальною помічницею для сучасного домашнього шеф-кухаря, ви встигаєте зробити набагато більше. Натхненна професійними кухнями, серія Kore™ Workstation миттєво перетворює вашу кухонну мийку на повноцінну станцію підготовки. Ця мийка з фартуховим краєм, виконана в традиційному американському стилі, поєднує в собі практичність та чарівний стиль. Мийка в стилі кантрі довговічнеа як за красою, так і за експлуатаційними характеристиками, відразу привертає до себе увагу та прикрашає інтер'єр. В комплект входять аксесуари преміум-класу: термостійка рулонна сушарка для посуду та обробна дошка із надтвердої породи акації. Аксесуари переміщаються вздовж вбудованого карниза всередині чаші, що дозволяє вам мити і сушити посуд або шинкувати і нарізати продукти безпосередньо над мийкою, не втрачаючи жодного сантиметра простору на стільниці. Виготовлена ​​з нержавіючої сталі 16 калібру, ця кухонна "робоча конячка" є однією з найміцніших і довговічніших мийок на ринку. Сучасний зовнішній вигляд та дизайн, натхненний кулінарним мистецтвом професіоналів, миттєво оновлює будь-яку домашню кухню. Підніміть функціональність вашої кухонної мийки на абсолютно новий рівень за допомогою Kore™ Workstation і відчуйте різницю з Kraus.
Переваги та особливості
Раковина WORKSTATION з вбудованим карнизом дозволяє переміщати спеціально розроблені кухонні аксесуари, щоб спростити процес приготування їжі та прибирання прямо над мийкою.
Продуманий дизайн збільшує цінний простір , дозволяючи працювати прямо над мийкою, що ідеально підходить для кухні будь-якого розміру.
Набір шеф-кухаря з 5 предметів: Для ефективного використання раковини на робочому місці, в комплект включені обробна дошка з надміцного натурального дерева та термостійка рулонна сушарка для посуду, яка дозволяє обполіскувати продукти та сушити посуд прямо над раковиною.
МІЦНА НЕРЖАВЕЮЧА СТАЛЬ c PVD-покриттям Gunmetal: Виготовлена ​​з нержавіючої сталі товщиною 1,5 мм, ця надміцна мийка має високу стійкість до корозії та деформації.
ДИЗАЙН: Відмінною рисою фермерського стилю є фронтальна панель, яка одразу притягує до себе погляд та забезпечує практичність та високу продуктивність.
Містка Чаша: Глибока містка раковина з кутами малого радіусу і зміщеним зливом створює достатній робочий простір для миття найбільшого посуду, такого як каструлі та листи для випічки.
Стійке до корозії покриття легко чиститься і не тьмяніє від щоденного використання.

Назва колекції: Kore™

Кількість чаш: Одна

Матеріал: Нержавіюча сталь 1,5 мм

Вид монтажу: Врізний

Габарити мийки (Д хШ хГ), мм: 835 x 514 x 254

Глибина чаші, мм: 241

Діаметр зливного отвору, мм: 90

Гарантія: 7 років

Довжина чаші, мм: 787

Колір: Чорний графіт

Мінімальна довжина тумби під мийку, мм: 915

Тип монтажу: З фартухом

Форма: Прямокутна

Ширина чаші, мм: 406

Шумоізоляція: Є

Додаткові характеристики: Розмір столешні 650 мм

Дивіться також