Кухонна мийка Kore™ KWU

Kraus
32265,00
грн
Робочі станції Kore ™ мають спеціальний вбудований виступ, який перетворює ці мийки в високопродуктивні і функціональні робочі станції, створені для того, щоб поліпшити умови праці на кухні. Ця модель поставляється з аксесуарами (силіконова сушарка + обробна дошка), які адаптовані до ковзання по виступу, економлячи Вам місце на робочому столі і дозволяючи працювати безпосередньо над раковиною.
Kore - ідеальна мийка для сучасного домашнього шеф-кухаря. Робоча станція Kore миттєво перетворює мийку в підготовчу станцію з повним обслуговуванням. Додаткові речі, такі як універсальна сушка посуду та бамбукова обробна дошка, дозволяють бути впевненим в кожному своєму русі.
Ультрафункціональний дизайн з інтегрованою системою виступів дозволяє мити, сушити, подрібнювати й нарізати продукти, не втрачаючи ні сантиметра цінного простору на столі.
Мийка виготовлена з нержавіючої сталі товщиною 1,5 мм і є однією з найбільш міцних і довговічних на ринку.
Вдосконалений сучасний дизайн мийки миттєво модернізує будь-яку домашню кухню.
Вона підніме функціональність вашої кухні на абсолютно новий рівень, з цієї робочою станцією Kore від Kraus Ви відчуєте цю різницю.

Переваги та особливості
• МИЙКА з вбудованими виступами дозволяє переміщати аксесуари над раковиною для спрощення процесу чистки та приготування харчових продуктів
• УНІКАЛЬНИЙ ДИЗАЙН додає цінний простір, дозволяючи працювати прямо над мийкою, ідеально підходить для кухні будь-якого розміру
• КОМПЛЕКТ для ШЕФ-КУХАРЯ, щоб повною мірою використовувати функції робочої станції. В комплектацію включені: обробна дошка з твердого бамбука й універсальна силіконова сушарка, щоб обполіскувати продукти та сушити посуд прямо над раковиною.
• НЕРЖАВІЮЧА СТАЛЬ - мийка виготовлена з найтовстішої нержавіючої сталі на ринку - 1,5 мм. Ця надміцна мийка має високу стійкість до корозії та вм'ятин
• ЧАША - глибока та великої місткості, з кутами малого радіуса і зміщеним вбік зливом створює безпрецедентний робочий простір для миття найбільшого посуду, наприклад, каструль і сковорідок
• КОНСТРУКЦІЯ ДЛЯ ЛЕГКОГО ЗЛИВУ відрізняється зміщеним зливним отвором і злегка пологим дном з дренажними канавками, які не дозволяють воді скупчуватися в раковині
• КРАЩА ШУМОІЗОЛЯЦІЯ - запатентована система звукопоглинання з дуже товстими прокладками і захисним шаром зовні басейну призначена для поглинання шуму і вібрацій, коли працює подрібнювач відходів.
• СИЛІКОНОВА СУШАРКА виготовлена з надміцної нержавіючої сталі, покритої 100% безпечним для харчових продуктів силіконом, що не ковзає. Вона ідеально підходить для ополіскування продуктів, сушки посуду і захисту стільниць від гарячих предметів. Після використання її можна згорнути в рулон для зручного зберігання.
• ОБРОБНА ДОШКА з бамбука. Натуральний непористий бамбук стійкий до запахів, плям і бактерій. Це екологічна альтернатива більшості інших порід дерева, бо вона не тріскається і не деформується.
• ДОННА СІТКА з нержавіючої сталі безпечна для посудомийної машини, використовується як підставка для посуду, захищає поверхню мийки й підтримує посуд для оптимального зливу води.
• ЗЛИВНИЙ ФІЛЬТР з декоративною кришкою з нержавіючої сталі преміум-класу з сітчастим фільтром запобігає потраплянню сміття в зливну трубу. Декоративна кришка CapPro ™ приховує зливний отвір і створює вид ідеальної поверхні.

Назва колекції: Kore™

Кількість чаш: Одна

Тип монтажу: Нижній

Матеріал: Нержавіюча сталь 1,5 мм

Обробка сталі: Глянець

Моделі: KWU111-17, KWU111-23, KWU110-27, KWU120-45

Діаметр зливного отвору, мм: 90

Сифон: Докуповується окремо

Шумоізоляція: Є

Додаткові характеристики: Розмір столешні 650 мм

Дивіться також